Skip to contentSkip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Consultare asupra propunerilor preliminare plan urbanistic general

Având în vedere Ordinul nr.2701/30.12.2010al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, pentru aprobarea Metodologiei de informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajarea teritoriului şi de urbanism, se face cunoscută publicului etapa propunerilor preliminare.

Inițiator: Primăria Comunei Răcoasa

Elaborator: S.C.ALIANA – TEAM CONSULTING S.R.L., arh. Gabor Iuliana

PUBLICUL ESTE INVITAT SĂ TRANSMITĂ OBSERVAŢIILE cu caracter de recomandare referitoare la documentația privind „Actualizare Plan Urbanistic General al Comunei Răcoasa, județul Vrancea”,documente disponibile la sediul Primăriei Comunei Răcoasa, în faza aprobării finale ca urmare a avizării și a obținerii tuturor avizelor. Documentația de urbanism pentru „Actualizare Plan Urbanistic General al Comunei Răcoasa, județul Vrancea”, poate fi consultată în fiecare zi de luni-vineri, între orele 09:00-16:00, în perioada 18.02.2019 – 15.03.2019.

Etapa informării și consultării publicului are caracter informativ și se finalizează cu ședința de dezbatere publică, în scopul consultării publicului pentru identificarea intereselor mutuale din zonă,care va avea loc îndata de 15.03.2019, ora 10:00 la sediul Primăriei Răcoasa.

Persoana responsabilă cu informarea și consultarea publicului: d-na Savin Mariana – funcția responsabil urbanism

Adresa: sat. Racoasa, comuna Racoasa, județul Vrancea, cod poștal 627280, telefon: 0237670653

Răspunsul la observațiile transmise va fi pus la dispoziția publicului prin anunț la sediul Primăriei Comunei Răcoasa și prin anunț publicat pe pagina de internet: https://www.primariaracoasa.ro

Sari la conținut